Resultat från Labrador Smålands inofficiella vårutställning

Stor tack till alla utställare, domare och funktionärer för en lyckad utställning! 

Resultat labradorer finns att ladda hem här.

Resultat alla raser finns att ladda hem här.

Domarberättelse:

Jag fick äran att döma Labradorerna på region Smålands inofficiella utställning 24 april-22. En mycket trevlig dag, gott och komma ut på utställning igen, spännande att få döma alla fina labradorer samt träffa allt folk runt ringen. 
 
I valpklass 2 var det en hane samt tre tikar anmälda. Jag placerade den lovande gula tikvalpen Melicmark Calling Dr Love som BIS1 valp. Ett härligt temperament, typfull och med ett fint feminint huvud. BIS2 valp blev hanvalpen Lucky and Braves Workaholic, harmoniska proportioner, fina rörelser och gott temperament. Lycka till med era valpar! 
 
Min gemensamma upplevelse av de vuxna hundarna var att de höll en god kvalite, typ, bra proportioner och rörelser. Flera fina huvuden och uttryck fann jag. Ett gott temperament, precis som det ska vara. Pälsen hade dock släppt på flertalet, såna tider. 
 
Som BIS1 placerade jag den fine brune Ch hanen Sea-Birds One Way Ticket. Med ett vackert huvud och uttryck, fina proportioner och god pälskvalite och dessutom fina rörelser runt i ringen, Grattis! 

BIS2 blev den ljuvliga gula juniortiken Limeflowers Somebody To Love, hon har verkligen framtiden för sig. 
BIS3 blev Tjottes Royal Mission, en ståtlig svart öppenklasshane som både visar sig och rör sig fint. 
BIS4 blev den gula unghundstiken Lidmarkens Kind Of Wonderful, med goda proportioner, fint huvud och uttryck. 
BIS5 blev en fin brun öppenklasshane vid namn Mambrinos Easy Going som har framtiden för sig. 
 
Bästa veteran blev den bruna tiken Tjottes Sweep You Of The Floor av mycket god typ, välbevarad och i utmärkt kondition. 
 
Jag vill rikta ett stort Tack för att jag fick komma till er och döma. Samt även till utställarna, mina trevliga ringsekreterare och alla funktionärer som gjorde allt så trevligt//

Lotta 
 

Bilder från utställningen

FB_IMG_1650831470956

20220424_140407

 20220424_134854

20220424_102518