2017

Poängjakten Labrador Småland 7 maj 2017

Efter en mycket trevlig och lyckad poängjakt på markerna i Knallhult Simlångsdalen avslutade vi med en god lunch på Sågknorrens pensionat.
Hundar och hundförare var taggade och gjorde ett mycket gott arbete under dagen. Stort Tack till våra funktionärer och domare Voukoo Norkooli som gjorde ett mycket bra jobb.

Resultat:

1:a  Coatfloats Pina Colada    245 poäng

       äg. Ing-Marie Lind

2:a  Airotkivs Louise    197 poäng

       äg. Britt-Marie Persson

3:a Utnäs Just Jonny Walker  188 poäng

       äg. Carina Johansson

4:a Coatfloats Prinsessan Leia  183 poäng

       äg. Ing-Marie Lind

5:a Jaktcocker Elvis    167 poäng

       äg. Kjell-Åke Källen

6:a Rövarkungens Nattlivstyrann    160 poäng

       äg. Christine Edvinsson

7:a Hallabökes Bella   150 poäng

      äg. Carina Persson

8:a Rövarkungens För Kung och Fosterland    148 poäng

      äg. Christine Edvinsson

9:a Sea-birds Peggy Sue    132 poäng

      äg. Anne Bengtsson

 
Stort Tack till våra sponsorer RoyalCanin, TEBA och AGRIA

index

1243
567

2016

Vårutställning

2015

Höstutställning
Vårutställning
Labrador Smålands familjedag 

2014

Hundens dag

Lördagen den 27 september var vi med och firade Hundensdag på Tassar och Morrhår i Växjö. Labrador Småland har under flera år försökt få sina medlemmar ut på aktiviteter, men det är svårt. Vi ställer oss frågan? Hur når vi våra medlemmar och nya labrador ägare? Var är våra medlemmar? Vilka aktiviteter vill våra medlemmar ha? Vi måste nå ut till de medlemmar o labrador ägare som finns i distriket "Länsklubben" Vi vill ju även nå de som går i labrador köpar tankar. "Vi kom då fram till att syns vi inte finns vi inte" Så kom möjligheten HUNDENS DAG, som firas runt om i hela vårt avlånga land tillsammans med SKK, SBK, ZOOFACKHANDEL och ROYAL CANIN Vi fick möjligheten att visa upp vår fantastiska ras, svart, gul och brun. Vi fick möjligheten att berätta om vår ras, om vår klubb och våra aktiviteter. Vilket var väldigt uppskattat, man fick möjlighet att stifta bekantskap med hundarna, och dess ägare och alla hade jätte trevligt. Vi hoppas kunna fortsätta och även utveckla detta till nästa år, då vi kanske kan ha lite uppvisningar i olika grenar osv. Vi hoppas fler Länsklubbar gör som vi, boka redan nu sista helgen i september, då firar vi Hundens dag igen.

 

 bilder 2014 024bilder 2014 029